Catering

CATERING

Voor iedere gelegenheid bieden wij  compleet verzorgde arrangementen. Of het nu gaat om een besloten feestje of een groot evenement. Bij u thuis of op locatie. Uw wens is onze zorg. Als regisseur nemen wij de volledige organisatie op ons en vertalen uw wensen naar praktische mogelijkheden. Hiervoor werken wij samen met top-cateraars. Met oog voor detail.

Culinair

Het samenstellen van een avondvullend diner, fingerfoods uitzoeken voor uw feestavond of een ludiek culinair element toevoegen om uw evenement tot een fijne herinnering te maken ? Laat dat maar over aan de feestregisseur. Met 40 jaar know how in eigen catering weten wij bij de bron in te kopen en de juiste toeleveranciers te selecteren om voor u een scherpe aanbieding te doen om uiteindelijk u en uw gasten culinair te verrassen.

Rollende keukens

Wilt u iets anders, bijzonders, ludieks ? Wel eens nagedacht over de mogelijkheid van een rollende keuken ? Of u nu een terrein vol wilt met deze bijzondere voedselvoertuigen of slechts één voor het verbijzonderen van uw evenement. Een rollende keuken vormt een rijdend theater met ludiek entertainment.

Scroll naar links voor de foto’s: